Arhitectura si urbanism

Topografie / geodezie

Personalul calificat in tehnologie de ultima generatie, hardware si software, asigura acuratetea necesara lucrarilor cu nivel mare de lucru si cerinte ridicate de precizie.

Experienta pe care o avem in proiecte majore, incepand de la concept, model 3D, pana la constructie si urmarirea comportarii constructiei, UCC, ne acorda un loc important in serviciile de topografie si topografie inginereasca.

Am executat lucrari geodezice si topografice pentru proiectarea si realizarea retelelor de sprijin, documentatii topografice si planuri de situatie, planuri de amplasament si delimitare, in toate aceste lucrari combinand tehnologia GPS cu aparatura de ultima generatie pentru a captura detaliile terenului in format 2D si 3D.

Arhitectura si urbanism

Utilizand programe specializate de 3D modeling, pornind de la masuratorile de teren, am dezvoltat modele 3D pentru servicii de arhitectura si urbanism, harti 3D si geolocatie.

Scopul final este vizualizarea obiectivelor in situ, atat pentru informare publica cat si pentru obtinerea autorizatiei de constructie, set complet de date 3D pentru cerinte multiple atat ale proiectantilor cat si a proprietarului, se pot genera programe de simulare a performantei energetice a cladirilor, pozitionarea modelului in Google Earth etc

Asiguram servicii complete de topografie inginereasca, de la proiectarea topografo-inginereasca si trasarea topografica pana la ridicarea de executie si efectuarea masuratorilor de urmarire a conditiei si performantei in exploatare.

Arhitectura si urbanism

Masuratorile de urmarire furnizeaza informatii ce folosesc la protectia constructiilor, asigura siguranta de exploatare pe termen lung precum si prevenirea catastrofelor.

Experienta acumulata in domeniul caii ferate ne permite sa executam lucrari complete in domeniu: ridicarea statiilor si a nodurilor de cale ferata, nivelment longitudinal, intocmirea planurilor cu sectiuni longitudinale si transversale, calculul volumului de terasamente, modelul 3D al statiei de cale ferata, urmarirea cladirilor si a lucrarior de arta in momente de incarcare maxima.

Cuvinte cheie: geodezie, topografie, masuratori topografice, topograf, trasare, topografie inginereasca, 3d modeling, planuri 3d, model 3d, bim, releveu, elevatie, boma standard, masuratori urbanism, urbanism, n4ce, program n4ce, compensare, drumuire, contact masuratori topografice, telefon, piatra neamt, romania